21 november 2020

Ja, vi flyttar fram

Hösten tog en plötslig vändning. Från dur och trumvirvlar till c-moll och valfritt dim-ackord. Både väntat och oväntat på samma gång. Det som ändå lirar är att vi laddar om för att vara igång igen slutet av januari.

Under tiden fortsätter vi alla att lära oss något nytt. Att längta. Att inte ta något för givet. 

Alla gig i höst är framflyttade till vårterminen -21. Några byter venue. Luke Elliot flyttas från Droskan till Väven. Detsamma gäller Johan Airijoki. Exakta datum är inte spikade än, så håll utkik bland evenemangen i våra sociala medier. 

Vi kommer ägna tiden åt att släppa lite rolig merch och fortsätta att boka akter till 2021. Tipsa gärna era vänner om att bli medlem i Make it Sound, för är det något vi kan lova redan nu är det att ställa till med ett sjutusan till medlemsevent när molnen skingrat sig. 

Följ oss förresten både på Facebook och Instagram. Alltid undviker ni missa något och kanske med lite tur lära er något nytt. 

Vill du bli aktiv i föreningen så rullar vi ut röda mattan. Driftiga och kreativa människor finns det aldrig för många av! Vi är en typ av förening som alltid söker nya vägar, och det är där vi hoppas på just dig. Överraska oss, bryt normer och led oss på nya vägar. 

Vi hörs i december!